Tercera Conferència Internacional de joves investigadors en recerca urbana a Lisboa

Urban Religions Notícies

El passat juny (del 18 al 22), els investigadors del projecte Víctor Albert Blanco i Anna Clot van participar a la Tercera Conferència Internacional de joves investigadors en recerca urbana a la ciutat Lisboa presentant els seus treballs vinculats al projecte urban religions. El Víctor va presentar la seva recerca sobre l’Institut de Cultures de l’Islam de Paris vinculada a la tesi doctoral que està duent a terme a les ciutats de Barcelona i París vinculada a qüestions de dinàmiques urbanes i islam; i l’Anna, va presentar una comunicació sobre geografies invisibles de Barcelona relacionada amb els resultats preliminars de l’estudi de les expressions budistes i de la nova espiritualitat de la ciutat comtal.